Служба підтримки вживаю заходів лише після публічного розголосу. Фахівці некомпетентні.

Опубліковано Дан (замовникКиїв) 09 жов. 2024
 31 1
Форуми
Відгуки про сервіс ‹Кабанчик› » Відгуки про службу підтримки
Сайт
Посилання

Дуже шкода, що зв'язався з кабанчиком, фахівці некомпетентні, займаються шахрайством, служба підтримки заплющує на це очі і не хоче повністю розбиратися в проблемі, вживаю заходів лише після публічного розголосу.

Зіткнувся з тим, що викликав сантехніка на зміну унітазу через сайт kabanchik.ua, сантехнік Вася Р. зателефонував, наступного дня приїхав, зробив роботу і переконав мене, що не можна чіпати новий унітаз якийсь час щоб засох герметик.

Після роботи сказав що потрібно "правильно" закрити замовлення, я йому дав доступ до свого комп'ютера, тому що не знаю, як його "правильно" закривати.
Як з'ясувалося через кілька днів, він повністю видалив замовлення. так як зрозумів, що не впорався з роботою, зламав усі кріплення, унітаз не був закріплений, герметик відшарувався.
Наступного дня, я йому зателефонував, щоб він виправив свою роботу і прикрутив унітаз на болти, як було зазначено в замовленні спочатку/ Він прийшов наступного дня, щось посвердлив і знову замазав усе герметиком. Як виявилося наступного дня, унітаз не був закріплений, почало капати з ексцентрика, бо він купив найдешевший із можливих. Після того, як я йому вказав, що унітаз капає, він мене заблокував.
Написав у службу підтримки, що даний сантехнік видалив через мій комп'ютер замовлення, щоб його відновити та залишити відгук, так само додав фотографії переказу грошей сантехніку на карту, матеріалів які були вказані у накладній та які були використані, та що він зробив. Його заблокували на тиждень.
Через тиждень цей сантехнік вже був розблокований, тому що сказав, що його у мене не було і всі наші з ним дзвінки були "Консультацією", що є брехнею. Оскільки ніяка консультація щодо заміни туалету не коштуватиме 3250 грн…

Служба підтримки могли (але не запросила) у мене уточнити ще низку інформації, разом із фотографією з камер спостереження на фасаді будинку (був цілий тиждень на це), як він приходив до мене 2 рази. Але на жаль вони його розблокували і він далі працював на цьому сервісі.
Профіль шахрая - https://kabanchik.ua/ua/user/1191556

Дуже розчарований роботою служби підтримки. ВОНИ ВЖИЛИ ЗАХОДІВ ЛИШЕ ПІСЛЯ ПУБЛІЧНОГО РОЗГОЛОСУ в інтернеті цієї ситуації та характеристики їхньої роботи. Мені повернули частину коштів.
Вкрай не рекомендую.