Це просто жахіття !!! люди вкрай обнагліли.
Треба мені було поміняти резинку (ущільнювач) на холодильнику… марка холодильника відома а от модель я не знайшов, але він старий… розмістив значить я на цьому кабанчику заявку де все описав
Думаю - зателефонує майстер, скаже поміряти резинку (ну якщо я не знаю моделі холодильника) та приїде міняти.
Було два або три дзвінка від різних майстрів (або компаній) і ВСЕ ЩО вони мені сказали - ви купляйте резинку а ми її поставимо!!!
А як я її куплю ? коли я не тямлю яка вона повинна бути, чи підходе від оного холодильника до іншого, які потім треба будуть ще матеріали для встановлення і тому подібне… саме для вирішення цих незнайомих мені питань я й звертався до "спеціалістів"!!!
І ще з приводу ціни - на ресурсі кабанчик - ціна за роботи (автоматом висвітлилась) була заявлена 400 грн… так ось:
- люди які хотіли щоб я сам все купив а вони встановлювали назвали ціну 1500 грн!!! що ніяк не відповідає сайту
- одна людина сказала що готова сама купити ущільнювач і поставити його за 3000 грн ((ціна ущільнювача (в інтернеті) приблизно 800+600 (так як двокамерний)) тобто його робота коштує ! о жах… теж 1600 гривень…
Кабанчік - а ви не окабанели??? Ціни неадекватні, люди наглі, сервісу нема(((
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 65 переглядів
Я заказывал мастера на…
Я заказывал мастера на ремонт холодильника. Отозвался АЛЕКСАНДР СНИСАРЬ его тел. (063) 426 99**. Взял деньги на термостат 2150грн. В итоге на связь не выходит.