Майстр відремонтував пральню машину сьогодні. Ніякої гарантії на свою роботу не дає хоча суму взяв не малу.
Наполегливо просить щоб я закрила замовлення відразу бо йому інакше кабанчик не даватиме нові замовлення. Принаймні так він сказав.
Але закрити замовлення я не можу без відгука. А який зараз може бути відгук, я хочу хоча б тиждень подивитись як працює пральна машина.
До того ж майстр занадто наполегливий і дещо наглуватий і сказати що він мені сильно сподобався я не можу.
Взагалі чому я маю закривати замовлення? закривайте їх самі, а я коли вирішу залишу відгук.
Я вже мовчу про те що він просить мене вказати вартість замовлення в 6 раз менше ніж я йому дала насправді.
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 14 переглядів
агентство знімає з себе будь-яку відповідальність за вирішення проблеми…
Коли некваліфіковано надана послуга агентство знімає з себе будь-яку відповідальність за вирішення проблеми. Оскільки
І на рейтинги можна не дивитися, вони не відповідають дійсності. Мені довелося видалити реальний відгук, щоб мені повернули гроші за погано зроблену роботу.
Більше на кабанчик ні ногою там немає ніяких гарантій
Я також взяла на кабанчике майстра, просто жах. Роботу не доробив, забрав деталь і не приносить. Заплатила і не торгувалася. Відгук написалала хороший, а в результаті духовка непрацює. 2 місяці кормить завтраками. заб'є баки балачками, а результат 0. Так він ще і сказав що непамятає що брав гроші за перший прихід. Попросив вказати ціну менше ніж на сайті все зробила пішла на зустріч і дуже шкодую. Я шокована таким аферистом.
Нерекомдую. Більше на кабанчик ні ногою там немає ніяких гарантій.