- В кабанах своя "геніальна система" по якій комісію сервісу платить тільки виконавець, такого більше ніде немає. Також вони добавили 20% ПДВ, хоча по закону вони повинні сплачувати ПДВ, а не перекладати на виконавців.
- Поповнити легко, а вивести свої гроші (не зароблені, а свої для сплати комісії) дуже важко, це триває тижнями.
- При реєстрації для виконання робіт хочуть фото паспорта, потім селфі з паспортом. І при тому, що новачок, ще нічого не заробив але вже повинен 1200 грн поповнити на сервісі (200 грн ПДВ).
Зараз я вирішив піти на нормальну фріланс біржу, і вивести свої гроші з сервісу. Вже два тижні переписка по пошті (телефону в них немає, чат нічого не вирішує, тільки на емейл відправляє). Почався 5 тиждень преписок з підтримкою яка просто робить стандартні відписки і нічим не допомагає. В результаті ми спілкуємось по 1 емейлу в тиждень.
В результаті у мене заблокований аккаунт, мої листи ігнорують, гроші тримають в себе. При том, що я там зареєстрований більше року, виконав більше 10 завдань і сплатив їм комісії на 8 тисяч гривень…
Ще ньюанс який покаже всю суть цього сервісу. При поповненні свиней грошима для сплати комісії вони знімають комімісію за поповнення, тобто комісію за комісію😲
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 209 переглядів
Мені заблокували профіль ні за що…
Мені заблокували профіль ні за що. Домовилась з замовником що візьму їй талончик в мрео (в сервісному центрі) на суботу. В суботу рівно о 8:00 вона відхилила замовлення і кинула скаргу.
Моє оскарження в службі підтримки не прийняли. Ідеально))