Це був мій перший і останній замовлення на kabanchik.ua

Опубліковано Bogdan (заказчик) 22 вер. 2021
 98
Форуми
Відгуки про сервіс ‹Кабанчик› » Скарги і негативні відгуки
Сайт

Просто жахлива платформа. Виставив роботу з вказаною датою здачі (потрібен був макет банера). Відгукнувся відразу ж фахівець з максимально позитивним рейтингом. І написав, що виконає замовлення.

В результаті замовлення підтвердив, гроші платформа зарезервувала. А фахівець за підсумком 2 дні не відповідав на мої листи. Здача проекту 18.09.21, і 20.09.21 я його скасував у зв'язку з простроченням здачі замовлення. А фахівець зателефонував аж 20.09.21 (уточнити актуальне моє замовлення)!

Модерація платформи розводить руками, типу "мы тут не пределах". Ок, хлопці, якщо ви гроші брати з мене можете, Так Може бути ви хоча б будете звіряти терміни замовлень як мінімум.
Бачите, що термін пройшов, а ніхто не продовжив або підтвердив виконання замовлення, якось тоді можна посмикати фахівця!
Тим більше я до вас також звернувся і ви бачили, що фахівець на морозі.

Єдина порада модератора мені "ви можете скасувати фахівця, залишити йому відгук, а потім шукати нового".
​​​​​​​Але хлопці! Є як би термін, і за підсумком - немає банера, прострочені плани по рекламі. І ось чекаю, коли Сервіс ще гроші поверне.