Досвід співпраці з Кабанчиком по підбору фахівця. Життя і події в ньому - це лотерея.

Опубліковано Ігор (замовник) 01 вер. 2021
 17 4
Форуми
Відгуки про сервіс ‹Кабанчик› » Подяка і позитивні відгуки
Сайт

Перед тим, як залишити свій власний досвід, уважно ознайомився з іншими. Помітив чимало негативних. Що ж, життя і події в ньому - це лотерея, якщо спрощено.

Мені ж відразу повезло: не встиг розмістити замовлення - от вже і майстера підібрали. Зконтактував з виконавцем, і знову - вдача, допоміг вирішити проблему, через яку коштовний аудіо пристрій чекала доля відправки на смітник.

Я лишився задоволений тим як все вдало склалося.

Як з мого досвіду фахівці на кабанчике мають дуже низьку кваліфікацію, працюють дятли. Та ще й беруть завдання і пропадають, або морозяться. Не рекомендую. Втратите час і гроші.
Додаток так само зроблено через одне місце, тобто у самого сервісу хрінові тех.фахівці.

Зручний сервіс для швидкого вирішення побутових питань. Можна швидко знайти потрібного майстра. Дуже подобається, що можна переглянути профіль майстра

(у відповідь до "Зручний сервіс для швидкого…")

Ну може вам пощастило з майстрами, у мене приходили дуже сумнівного вигляду люди, які називали себе фахівцями. Все в наколках, брудні, з чорними зубами.