Рукожопие якісь. Постійно баги додатка. Не за спасибі працюєте, а за не малий відсоток, і не перший рік.

Опубліковано SAngelov (исполнитель) 17 чер. 2021
 36 13
Форуми
Про юзабіліті (використовність, зручність), технічному, організаційні питання… » Відгуки про мобільний додаток
Сайт

Сервіс хороший в плані задумки, але додаток додаток сире, купа недоробок. Ви ж не за спасибі працюєте, а за відсоток, і не малий. І не перший рік. Рукожопие якісь…

Постійно і до сих пір і у виконавців і у замовників там-сям вилазять баги додатки які кабанчик постійно "допрацьовує".

Все таке вбоге, роблене задньою лівою ногою. Два додатки, обидва не підтримують частину функціональності. Через це доводиться грузити веб-версію, яка теж має неповну функціональність. Слава Богу, що недоліки додатків і веб-версії не співпадають і тому можна скакати між ними і добиватися, свого таким чином. Цирк на дроті, звичайно.

В приложении для заказчиков чат работает а для исполнителей нет? Кнопка вайбер так же не открывает его.
Жалуюсь в суппорт. Ответ идиотов

Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми намагаємось ставати краще та знаємо, що ще є, над чим працювати для цього!

(у відповідь до "В приложении для заказчиков…")

Коли вони вже нарешті вони зроблять чат в додатку? Відповідь уже краще, а кнопка написати в вайбер так и не працює

Вже знаємо про цю проблему, передали технічній команді. Сподіваємось, що виправлять якомога швидше! :(

Теґи

Єдиний плюс цього додатка, - що він дає сповіщення на Андроїд і це все! Потрібно додати кнопки: - "процент закриття замовлень по рубриках", "виписки", "виведення коштів", "онлайн-чат" і т.д.
Веб-версія також заплутана до неможливості, але там хоч можна це знайти.

Набирать текст заказа - пытка, вставить курсор в середину текста невозможно, он туда не становится, вместо этого текст просто выделяется.
В то же время и вставить его, набрав в другом приложении, тоже невозможно, так как вставка тупо не работает.

Такое ощущение, что приложение вовсе никто не тестировал…

Upd: поддержка запросила фото/видео подтверждение проблемы, когда я отправил, отвечать перестали…

Потому что нет конкурентов, они ничерта не работают для удобства. В приложении банально нельзя поменять номер телефона на новый. Я не могу создать заказ - висит.

User UNfriendly

1. неудобно в пользовании,
  2. сложно найти историю заказов, чтобы дать оценку исполнителю,
  3. сложность входа в систему (зачем код смс???)

Задумка хорошая приложение тупое. Создал заказ потребовало войти. Вхожу через Гугл, сбрасывает пароль смс и все… заказ надо заново создавать мать вашу

I українською мовою ці нещасні декілька слів додатку не можна було перекласти? Абсолютна неповага як до користувачів так, в принципі, і до закону.

У мене сама програма постійно вилітає "работа остановлена". Перевстановлення, очистка кешу, і подібні маніпуляції не допомагають.

(у відповідь до "#509 да там не только с приложением баги…")

В бравзере залогининым гуляю по сайту kabanchik.ua, захожу на главную страницу, мне в морду "Що треба зробити?" "Знайти фахівця".

Я никогда как заказчик в сервисе не был и я авторизироваыный в нем как исполнитель. Зачем мне тычут на весь экран то, что мне абсолютно не нужно?

Profile picture for user Kaban

(у відповідь до "Зачем мне тычут на весь экран то, что мне абсолютно не нужно?")

Возможно программистам не под силу)) персонализировать главную страницу своего самописа, возможно настоял бестолковый начальник, а возможно специально задумано чтоб "заставить вас создавать задание" (стать заказчиком) который несет бабло сервису.