Якщо ви хочете працювати онлайн на кабанчика - це дохлий номер. 2 рубля за 100 листів авторського тексту.

Опубліковано LemsPems (исполнитель) 31 тра. 2021
 62 1
Форуми
Відгуки про сервіс ‹Кабанчик› » Скарги і негативні відгуки
Сайт

Якщо ви хочете працювати онлайн - це дохлий номер. Я копірайтер і перекладач. Відкликання стосується саме онлайн замовлень, як йдуть справи з роботою в офлайні не знаю.
Пропозиції на кабанчика або як на самих непривабливих біржах «2 рубля за 100 листів авторського тексту», або разводняк. Та ще й кабанчик з вас попросить від 5 до 20% за замовлення ще до того, як ви захочете подати заявку.

Замовлення в додатку абсолютно ніяку модерацію не проходять. Просто разводняк на разводняке і ніхто за цим просто не стежить. Написала в службу підтримки, мені кажуть «можете поскаржитися на оголошення в додатку» і кнопка «поскаржитися» в моєму особистому кабінеті просто відсутня.

Просто даремно засвітила документи. Не раджу реєструватися і давати фото зі своїми документами.

Profile picture for user Kaban

1. Кнопка «поскаржитися» не в особистому кабінеті а на замовленні. В особистому кабінеті скаржитися будете на самого себе (за логікою))
  2. Онлайн фахівці теж скаржаться на "ніщебродскіе" замовлення на кабанчике.