Афера обертається в замовлення кур'єрської доставки чого-небудь (зазвичай продуктів), де товар треба викупити/купити за свої кошти.
- Специфіка таких завдань полягає в тому, що зазвичай виконавець спершу викладає свої гроші на придбання товару, які потім (нібито) замовник поверне готівкою (витрати плюс вартість послуги).
- Замовники сервісу кабанчик ніяк (взагалі) не верифицируются і не перевіряються. Можна відкрити більше 10-ка одноразових фейкових акаунтів виконавця протягом години (билоб мило і одноразовий мобільний номер).
При непродуманої організації сервісу «Кабанчик» і «Доставка Kabanchik.ua» виконавець
- Створює замовлення на доставку (наприклад продуктів за списком з супермаркету).
- Виконавець скуповується в супермаркеті на замовлення (оплачує товар зі своєї кишені).
- Наприкінці процесу покупки товарів за списком від замовника надходить маленьке уточнення обов'язкову умову замовлення на поповнення його мобільного рахунку через термінал.
- Спілкування замовник-аферист веде майстерно професійно "по-акторському".
- Якщо виконавець здогадується (до того як поповнив мобільний), що за місцем призначення він не виявить жодного замовника — йому пощастило (куплений товар можна з'їсти самому).
- Якщо ні — влітає на суму поповнення мобільного телефону.
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 44 перегляди
Я попалась на такой заказ…
Я попалась на такой заказ, не повелась на счет пополнения, но продукты заказчик все равно попросил привезти на ул. Алчевских 41 в Харькове. Это строящееся нежилое здание.
Как я сама выяснила это не первый такой заказ когда просят скупиться за ваш счет и пополнить счет на несколько номеров. Когда вы в пути, заказ отменяют, что бы вы не могли оставить отзыв о мошенничестве по заказу.
Пользуюсь примерно 3 месяца и в общем довольна, но есть нюансы и большие минусы. С заказчиками кабанчика нужно быть внимательным и осторожным, много мошенников. Советую работать только с теми заказчиками у кого есть хотя бы 3 отзыва. Особое внимание хочу обратить на мошенников, которые заказывают доставку.
Продукты по чекам мне слава Богу в магазине вернули (пошли на встречу).
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі