Велика ймовірність влетіти працюючи кур'єром на кабанчике

Опубліковано Александр Голуб (исполнитель) 26 січ. 2021
 38 1
Форуми
Відгуки про сервіс ‹Кабанчик› » «Доставка Kabanchik.ua»
Сайт

Вчора працюючи кур'єром мене розвели на суму (2000грн). Я купив замовлення за завданням за свої гроші від якого замовник в результаті відмовився.

При зверненні в службу підтримки, мені написали, що нам дуже шкода і порадили наступного разу брати передоплату! Виправити даний косяк, адміністрація навіть не постаралася! За фактом додатку і адміністрація повинна нести відповідальність і забезпечувати безпеку вашої справи!
У разі якщо вас розвели повинні повернути суму, але цього не хто мені не запропонував!

На кабанчике в разделе Доставка активно работают мошенники заказчики! 2 реальных случая из прошлого:

1. Мой личный - заказчик попросил купить у человека детали для ноутбука и доставить ему. Я все сделала, но забирать никто не пришел и на связь больше не вышел. Сумма ущерба - 560грн.
  2. Случай Виктора Б. https://kabanchik.ua/task/264293 Это задание от было создано в том же стиле. Сумма ущерба - 580грн.

Потом я стала очень опытной и почти не попадалась на подобные трюки👩‍🔬. Не работайте без предоплаты или рискуете!