Вперше скористалася сервісом для пошуку майстра по ушіву дорогих штанів Dior, не кожному можу їх довірити😊.
Вела листування з різними майстрами і шукала для себе прийнятний варіант і по віддаленості від будинку, і по ввічливості майстра. Майстри знайшла, причому шалено задоволена і термінами ремонту та якістю виконаної роботи.
Через деякий час зайшла написати відгук (це мій перший замовлення на кабанчике) і виявила, що інший майстер з яким велася просто листування за замовленням залишила мені негативний відгук…
Роботу вона мені не робила і домовленостей з нею так само не було.
Я почала спілкуватися з підтримкою кабанчика і з'ясовувати як таке могло статися.
За підсумком було написано 20 листів і відповідь один, так таке можливо, що роботу мені не робили, але відгук просто за переписку залишити можна… Ви серйозно🙀?. А я відгук тому майстру залишити не можу - красота😲! Так що ось такий шикарний сервіс, який ставить оцінки просто за спілкування без негативу і грубості.
Кабанчик гарний тільки тим що можна знайти підходящого майстра. В іншому
- Чи не зрозуміла система відгуків, угоди немає, а відгук є… Як таке може бути?
- Немає нормальної тих підтримки на такі абсурдні ситуації і справедливості ніяк не добитися.
- Немає захисту клієнтів.
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 29 переглядів