Багато разів користувалася послугами цього сервісу. Кілька років тому все подобалося, а ось за останній рік зрозуміла, що сервіс зовсім зіпсувався.
Наведу кілька прикладів. В одному випадку я обрала виконавця, а він протягом дня так і не з'явився, з самого ранку годував обіцянками, що ось ось вже їде. У підсумку я втратила день.
Я цього виконавцю навіть поганий відгук поставити не змогла, немає такої опції, так як він роботу не зробив.
В результаті у цього виконавця все ОК, а ось я залишилася ні з чим.
Другий випадок, коли я домовилася з виконавцем на одну суму, а на виході він зажадав іншу.
Коли я це написала у відгуку, то у відповідь від виконавця отримала теж поганий відгук. Він мені попсував мій рейтинг.
Виходить, що погані відгуки ставити не можна, так як мені у відповідь теж прилетить. А з поганим рейтингом, до мене ніхто не піде працювати.
У сервісну підтримку писала про обидві ситуації, але мені сказали, що нічим допомогти не можуть. Зараз по можливості шукаю виконавців в іншому місці.
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 29 переглядів
Ну, не только у заказчиков…
Ну, не только у заказчиков такое впечатление. Кабанчик стал за последние время говнищем. С лицемерной и высокомерной тех. поддержкой.
Исполнителям не рекомендую ни регистрироваться, ни даже скачивать приложение. Ничего вы на кабанчике не заработаете, а только потратите время и нервы из-за постоянных банов и доказательств.