Схема шахрайства Замовників❕ сервісу кабанчик - за свій рахунок зроби ще, перероби ...

Опубліковано Kaban (сторонній спостерігач) 09 сер. 2020  (оновлено)
 82 3
Форуми
Відгуки про сервіс ‹Кабанчик› » Обман : Шахрайство : Мошенничество
Сайт

За фактами свідомого чи несвідомого (вроджене жлобство, свинство, бідлячество і тп) шахрайства замовників на сервісі кабанчик публікуємо попередження про схему яку замовник може заздалегідь "продумати". І вона також проста як і відповідь служби підтримки

виправте за свій рахунок

Якщо вам (як виконавцю) попадеться на кабанчика замовник який заздалегідь задумав в процесі роботи висунути

Мене це не хвилює це ваші проблеми, ви повинні робити як хоче замовник, в іншому випадку я напишу на вас скаргу

І… це свинство спрацьовує на благо і за задумом подлеца🐷…

У сервісу на перевірку (премодерацію) замовлень, перевірку даних виконавців, пр. Ресурсів не вистачає. Тим більше вони не заморочуються в конфліктних ситуаціях на замовлення і за замовчуванням (без розбору) блокуючи акаунт виконавця.

Нагадуємо, що виконавець може мати тільки один акаунт (верифікований паспортом).

Активно заробляєте за допомогою сервісу кабанчік❔ Цінуєте свій аккаунт на кабанчике❔ Якими грішми, якими термінами готові пожертвувати щоб розблокувати профіль⁉️

Опубліковано як інформація для попередження випадків шахрайства.
прим. Пост періодично доповнюватися і оновлюватися по надходженню нової інформації і коментарів.
Прохання додавати інформацію як коментарі.
Претензії\питання\скарги\обурення\спростування… - прохання писати як коментарі.
При наявності об'єктивних зауважень - інформація буде оновлена\змінена\видалена…

Дуже поганий сервіс для працівників. Блокують за те що замовник ставе поганий одзив, А сам замовник шантажує якщо не зробиш дешево поскаржусь, в мене такий випадок, І саме головне що до кабанчика не має ніякого телефона.

На кабанчике клиент ВСЕГДА прав, даже если он НЕ прав. Здесь не разбираются в ситуации, а просто банят и всё, даже если до этого была куча положительных отзывов.
Поэтому некоторым клиентам очень выгодно получить услугу, а потом сбивать цену или просто развести мастера.

Взялся делать заказ по штукатурке стены в 10м2. Заказчик попался мошенник. Только потом обратил внимание по отзывам что он решил постоянно экономит или старается бесплатно заставить выполнять заказы по ремонтам используя жалобы на исполнителей.

В моем случае он захотел по цене штукатурки сделать полную подготовку стены к покраске. 

После лжи и не правдивой информации от него мой аккаунт заблокировали. Я это объяснял Татьяне из службы поддержки и никакой реакции. При том, что у этого заказчика уже есть подобные жалобы а у меня все отличные отзывы. Ужасный сервис.