#поверніть гроші СВИНІ

Опубліковано sobr (исполнитель) 22 чер. 2020
 50
Форуми
Відгуки про сервіс ‹Кабанчик› » Скарги і негативні відгуки
Сайт

Співпраця з сервісом починалося двояко... Взяв роботу на 8000 грн виявилося на 3000 грн ще й відсоток в розмірі ~800 грн зняли ну думаю ладно... буду Детальніше обговорювати з замовником.

Потім були дрібні замовлення підвезти/перевезти і ось нарешті велике замовлення за який я готовий взятися.

Дзвоню замовнику, а вона просить набрати на наступному тижні з понеділка... Ну "Ок"
Приходить понеділок дзвоню... А мені відповідають, що вже взяли бригаду і вони вже працюють ...
Я якось відразу не подумав що терміново потрібно зробити скасування на сайті і через кілька днів згадав, а функції такої вже немає)))

Пишу на підтримку так мол і так з мене списали 1000 грн за роботу яку я не виконував можете перевірити і зателефонувати замовнику... Прошу повернути гроші.Отримую відповідь що у них процес автоматизований і повернути гроші вони нібито не можуть, хоча вони і так їх у вигляді передоплати отримали задовго до інциденту.
І мова про надання послуги в пошуку замовника яку я оплатив, а роботу не отримав.

Просто свинське ставлення підтримки цієї недоканторки до клієнтів (які готові їм платити і продовжувати взаємовигідні відносини).

#поверніть гроші СВИНІ