У травні, після множинних спроб зареєструватися мене просто заблокували. Спроб 5 було абсолютно, і на моменті з фотографією, мені відмовляли.
В кінцевому підсумку мене просто заблокували!
Фотографії максимально точні і все добре на них можна розгледіти. Я користуюся додатком кабанчика на ай-фоні.
Ситуація зрушила з місця лише тоді, коли я оцінила додаток в магазині App Store в нуль. Вони відразу там-же відреагували на негативний відгук про них самих, і вжили заходів, навіть без мого вже участія.😹
"Здравствуйте, Эмилия! Спасибо за обратную связь. Мы повторно отправили вашу анкету на доработку. Пожалуйста, обратите внимание на качество фотографии перед тем как отправить ее на проверку. Если у вас есть дополнительные вопросы - пишите нам на support
kabanchik [dot] ua, мы вам поможем!"
PS. Напевно треба судитися в Еплом за якістю фотографій айфона.
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 32 перегляди
Тех поддержка просто отсутствует…
Тех поддержка просто отсутствует! Не работает через фейсбук, емейл не отвечает! Вайбер, телеграм, инстаграм, ее нету.
Единственное где отвечают это в комментариях гуглплей когда вляпаешь им кол и правду-матку напишешь.
Служба підтримки в них звичайно на дні… (у відповідь до "Тех поддержка просто отсутствует…")
Служба підтримки в них звичайно на дні( Відповідають в кращому випадку через місяць, якщо взагалі відповідають на звернення(
Обновили рекомендации по…
Обновили рекомендации по публичной огласке жалобы для оперативного решения проблем с сервисом