Кабанчик почав брати з людей мародерську комісію

Опубліковано Іван (замовник) 23 кві. 2020
 47 4
Форуми
Політика сервісу » Комісія сайту/сервісу Кабанчик
Сайт

Раніше Кабанчик - це був мега крутий ресурс, який реально допомагав.
Зараз звернувся до виконавця, який писав мені тексти раніше. В результаті - якістю я не задоволений, зроблено невчасно.

Поспілкувався з виконавцем і вияснилося, що сайт почав брати з людей мародерську комісію. Половину заробітку вони віддають сайту.
Щоб щось заробити люди набирають роботи по два мішки і нічого не встигають, якість падає.

Повне розчарування, гарні копірайтери, але над ними знущаються по іншому не скажеш. Жалко людей шо там працюють.

Як на мене сам ресурс не поганий. Але мені як фахівцю важко встигнути взяти заявки за ТОП., це неправильно та несправедливо, виникає бажання покинути ресурс. Всі фахівці повинні бути в однакових умовах для отримання замовлення.
Ще не подобається великі комісійні ресурсу. Вони що думають що ми тут Мільйони заколачуємо? Досить з вас і 10% комісії. Це теж не малі гроші від загальних замовлень ресурсу.

Очень негативно отношусь к данной платформе. Мало того что в этом сервисе или приложении надо буквально жить что бы найти хоть один заказ, так еще и деньги для комиссии должны быть уже на счету.
Висит заказ 6000грн, на этом сайте, это мой первый заказ, а я не могу его принять, потому что мне нужно пополнить счет на 900грн. Такого нету ни на одной бирже фриланса, ни на зарубежных, ни на СНГ сайтах, это просто ужас.

С таким подходом они перестанут работать очень скоро.

Посреднические расценки местами весьма грабительские. Такое впечатление, что сервис даже не вникает в схему оплаты, суть работы, а руководствуется собственной жадностью. Почти 80 гривен за гонорар в 340! У вас там ничего не слипнется?

(у відповідь до "У вас там ничего не слипнется?")

Дуже високі комісії, витрушують душу з робітників забираючи по 20-50% прибутку. Гарні робітники тут як батраки.