Задумка хороша реалізація кабанчик - ніяка! Беру замовлення, замовник не відповідає, час витрачено даремно.
Так мало того, що немає штрафних санкцій на замовника, за те, що він не відповідає і не проявляється ... При натисканні на кнопку "відмовитися від замовлення" мені пишуть, що у мене знизиться рейтинг !!!
Питання за що??? За безвідповідальних замовників? Відповідальність повинна лежати і на замовника і на виконавця однаково!
На мої скарги супорт відповідає мені
Привіт, Євген! Дякую за зворотній зв'язок. В алгоритмі роботи відсотка успішно виконаних замовлень враховується цей момент. Ви завжди можете написати нам на support
kabanchik [dot] ua і ми вас проконсультуємо по будь-якій ситуації або питання.
А я думаю
Супорт, ви дебіли? Я і кажу вам-ідіотам - що у вас "враховується момент" в моєму зниження рейтингу через ваших замовників-отморзков.
Поки замовник не відповідає за свою безвідповідальність в цьому сервісі я - вибачте, прямую.
Не хочеться витрачати свій час, бензин тощо
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 17 переглядів
Додаток хороший…
Додаток хороший. Техпідтримка некомпетентна.
Весь сервис портят суппорт…
Весь сервис портят суппорт кабанчика. Неужели нельзя найти умнее кого-то. Значит по таким админам будут судить о всем сервисе. Абсолютно наплевательское отношение этих девушек к своим обязанностям
Сервіс підтрики просто дно,…
Сервіс підтрики просто дно, він для галочки, кидають посилання на справку, це якийсь мараз)
В розділі маркетини, та все що повязано з цим, клієнти не платоспроможні, перейшов сам на закордонну біржу, що рекомендую і вам.
Не рекомендую цю компанію.