Ця платформа і так вважається далеко не найлояльнішої до виконавців. На кабанчика правлять замовники. Їм дозволено все.
Адміністрація - неадекват, банять за настроєм.
Видалили акаунт з сервера без пояснення причин, і не в одного мене.
З акаунтів крадуть гроші, недавно бачив статтю як у дівчини 7К з карти зняли, а адміністрація тупо руками розводить. де гроші вкрали? у банку? ну ось і пишіть туди.
Але комісію за роботу брати не забувають, ще й таку левову. Хлоп'ята, а не попухли ви?
Я виконую роботу, до того ж дуже об'ємну, не на один день роботи, а потім с6к чесно зароблених повинен віддати 1,5К вам? Це жарт такий?
Так, я взяв завдання на вашому майданчику, спасибі. Я готовий заплатити комісію (чесну) за те що на вашій дошці оголошень "Робота" я знайшов оголошення іншу людину і сам уклавши угоду, взявся за роботу. Але не 1,5 К гривень! Це абсурд!!!
Ви нічого не роблячи забираєте величезну частину мого гонорару, змушуючи працювати за досить таки занижену оплату.
Через це доводиться укладати угоди поза вашого ресурсу. Що не дає залишити мені відгук і не гальмує зростання як виконавця. А ви в підсумку взагалі ніхрена не заробляєте.
Раджу перерахувати комісійні за виконання завдань, використовуючи тільки ваше подобу мізків, перекручених жадібністю і бажанням обібрати всіх і вся. Зараз програють обидві сторони.
Неадекватность администрации, заоблачный процент для исполнителя, все права у заказчика. можно отменить задание без последствий в ходе выполнения и т.д.
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 12 переглядів