Обман з послугою кабанчика "Запропонувати роботу"

Опубліковано Елена (исполнитель) 02 кві. 2018
 38 1
Форуми
Відгуки про сервіс ‹Кабанчик› » Розвід по українськи
Сайт

Замовник на кабанчика відправив завдання адресність особисто мені як виконавцю (по кнопці "Запропонувати роботу"). Але "кабанчик" віддав його іншому виконавцю.

У відповіді на моє звернення в службу підтримки мені пояснили, що потрібно швидше реагувати. Типу за правилами сервісу, якщо протягом 30 хвилин основний виконавець не бере завдання, то його може взяти будь-який інший.
Прикол в тому, що між часом розміщення завдання і часом, коли воно було взято іншим виконавцем пройшло 7 хвилин!

Звичайно, коли я написала в службу підтримки про цю дивину - зі мною ніхто не став продовжувати спілкування).

Profile picture for user Kaban

Це дійсно зазначено в правилах "Як доручити виконання замовлення конкретного фахівця?".

Після створення прямого доручення у виконавця є 30 хвилин на те, щоб погодиться виконувати завдання (протягом цього часу завдання буде доступно тільки йому). По закінченню 30 хвилин завдання стає доступним для всіх виконавців. Якщо замовник не бажає чекати 30 хвилин - він може натиснути на кнопку "Запропонувати всім виконавцям", відразу після натискання на неї завдання стає доступним для всіх виконавців.

Інша справа що сервіс, швидше за все, шахраює з часом.