Правила, рейтинги, відгуки сервісу кабанчик не в здоровому глузді.

Опубліковано Archery Mask (исполнитель) 27 січ. 2020
 38 4
Форуми
Політика сервісу » Рейтинг : Відгуки
Сайт

Правила нелогічні. Причому нюанси замовники не знають.
Наприклад якщо вони поставлять захмарну суму, то ніхто не зможе взяти завдання, тому що не має такої суми на рахунку.

Оцінювання теж нелогічне:

• Якщо не всі п'ятірки-то відгук вже не позитивний і знижує рейтинг. Ну не марення?
  • Відгуки правити не може навіть той хто їх написав, чому власне? Невже помилок не буває?

Якщо хтось відгукнувся на завдання - це ще далеко не означає, що він готовий його виконати.
Часто завдання описано поверхнево, умови не повні. Чому немає опції що виконавець поговорив з замовником і згоден виконати замовлення? А раптом розмови не сталося, а за відмову від завдання штрафи.

Ребята, вот у меня вроде всё хорошо. Есть 22 отзыва из них 2 отзыва с 4 🌟, но комментарии хорошими. Сделал работу отлично но 4 🌟 и мой рейтинг упал на 96%. Как то так.
И по какой формуле вы высчитываете? 20 оценок +5 и 2 +4=96????

Сайт работает недобросовестно и с моей точки зрения как заказчика. Мой рейтинг зависит от отзывов соискателей. Если я отказал предполагаемому исполнителю то он мстит плохим отзывом тебе, и оценкой в 0.

Никого не интересует, что там было - тебе внешне мог человек не понравится и ты не хочешь с ним работать, просто меняешь опцию "хочу рассмотреть другие варианты" и с ним даже не разговариваешь, или система авто-назначила липового ТОПА, как написано ниже

Но человеку не нравится такое пренебрежение им и он пишет отзыв, который влияет на твой рейтинг. Этот вопрос неурегулирован системой.

Жахлива система оцінки роботи виконавців кабанчика. 
Якщо в мене показник виконаних завдань нижче середнього на сайті, то це є приводом щоб зрубати з мене комісію, не зважаючи на те що замовник розмістив завдання і залишив його без уваги, бо скористався ресурсом одноразово і знайшов іншого виконавця поза системою.

Я вважаю що знімати комісію потрібно лише за виконану роботу.

Надіюсь що скоро зявиться аналогічний ресурс конкурентноспроможний кабанчику.

Номер завдання

Кабанчик мені вибирає виконавця самостійно. Коли я його скасовую, виконавець пише поганий відгук.
Дуже дивна система оцінювання.
Плюс додаток кабанчик для планшета глючит.

Відгуки видалили тільки після моєї скарги на гугл-плей за додатком.

На ваше замовлення ми скасували всі відгуки. Якщо у вас виникли якісь запитання - звертайтеся до нас на пошту

Дебілізм просто…