Працюю на кабанчика як виконавець. Роботу роблю чесно і вчасно і мав тільки позитивні відгуки.
У моїй ситуації сервіс кабанчик видалив всі негативні відгуки у не адекватного замовника з яким мені довелося зіткнутися.
Попався замовник з яким не зійшлися на етапі умов роботи. Він спілкуватися не ввічливо, я ж вела переписку в діловому стилі.
Після спілкування на замовлення з замовником, залишила відгук про не ввічливості і побачила ще три відкликання з цього ж завданням, де люди підтверджували неадекватність замовника.
Він же, в свою чергу, в своєму відгуку назвав неадекватною і обмовив мене ще в кількох моментах.
Адміністрація видалити його відгук відмовилася, тільки видалила частину фрази. І проігнорувала інші негативні відгуки про завдання і замовника. Репутація у нього була нижче 60% на той момент.
Трохи пізніше я зайшла на це завдання і побачила що АБСОЛЮТНО ВСІ негативні коментарі в адресу замовника видалені і репутація у нього 100%.
Таке ставлення до нас, виконавцям розчаровує, особливо на тлі підняття комісії до 15%.
Кількість замовлень з нормальною оплатою дуже впало, їх практично немає. Платити 15% з 300-500 гривень - не бачу сенсу. Навряд чи буду продовжать сидіти на цьому сайті.
Дуже засмучена сайтом і його ставленням до виконавців.
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 79 переглядів
Кабанчик перетворився в повне лайно
Цілком підтримую.
Ще при директорі Керегетове почалися нечесна практика і обман на кабанчика. Мене сайт заблокував. 11 січня має був розблокувати, але до сих пір цього не зробив.
Служба підтримки кабанчика не відповідає.
Кабанчик перетворився в повне лайно.
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі