Форуми
Про юзабіліті (використовність, зручність), технічному, організаційні питання… » Відгуки про мобільний додаток
Сайт
Намагаюся зайти в свій аккаунт кабанчика, забула пароль, ввожу телефон для відновлення пароля пише немає користувача з таким телефоном (реєстрація була за цим номером).
Гаразд, думаю, буду наново зареєструватися, пишу цей номер. Кабанчик пише - вже зареєстрований номер телефону…
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 137 переглядів
Такой имейл уже зарегистрирован… Вы адекватные?
Не успел ввести код при регистрации, при повторной попытке пишет такой имейл уже зарегистрирован. Вы адекватные или где?
Звертайтеся в супорт. Цю…
Звертайтеся в супорт. Цю фігню вони вирішують тільки вручну. У мене теж було.
Просто офигеть с этих дебилов… (у відповідь до "Обращайтесь в суппорт. эту…")
Просто офигеть с этих розовых дебилов!!! То что исправляется в течении суток они уже пол-года победить не могут😹
Теж саме. Жах…
Теж саме. Жах. Реєстрація просто жахлива. Колись давно реєструвався, покористувався, видалив аккаунт і все було нормально. Зараз же…
Пише, що на мій номер вже зареєстрований користувач. Окей) Пароль звичайно вже не згадаю.
А відновити пароль неможливо тому що пише що цей номер не зареєстрований.
Я и никогда не… (у відповідь до "То же самое. ужас…")
Я и никогда не регистрировался раньше. Скачал приложение по работе первый раз и не смог зарегистрироваться. Пишет "такой номер телефона уже зарегистрирован" а в форме напоминания пароля выдает что пользователь с таким номером не обнаружен.
Вот такой вот парадокс. Удалил.