Немає облікового запису з таким телефоном на кабанчике. Вже зареєстрований номер телефону…

Опубліковано Oxi Andr (исполнитель) 14 гру. 2019
 190 5
Форуми
Про юзабіліті (використовність, зручність), технічному, організаційні питання… » Відгуки про мобільний додаток
Сайт

Намагаюся зайти в свій аккаунт кабанчика, забула пароль, ввожу телефон для відновлення пароля пише немає користувача з таким телефоном (реєстрація була за цим номером).
Гаразд, думаю, буду наново зареєструватися, пишу цей номер. Кабанчик пише - вже зареєстрований номер телефону…

Не успел ввести код при регистрации, при повторной попытке пишет такой имейл уже зарегистрирован. Вы адекватные или где?

Profile picture for user WP

(у відповідь до "Обращайтесь в суппорт. эту…")

Просто офигеть с этих розовых дебилов!!! То что исправляется в течении суток они уже пол-года победить не могут😹

Теж саме. Жах. Реєстрація просто жахлива. Колись давно реєструвався, покористувався, видалив аккаунт і все було нормально. Зараз же…

Пише, що на мій номер вже зареєстрований користувач. Окей) Пароль звичайно вже не згадаю.

А відновити пароль неможливо тому що пише що цей номер не зареєстрований.

(у відповідь до "То же самое. ужас…")

Я и никогда не регистрировался раньше. Скачал приложение по работе первый раз и не смог зарегистрироваться. Пишет "такой номер телефона уже зарегистрирован" а в форме напоминания пароля выдает что пользователь с таким номером не обнаружен.
Вот такой вот парадокс. Удалил.