Не можу змінити відгук. Косяки і збиток від TOP фахівця кабанчика.

Опубліковано Владимир (заказчикСимферополь) 15 гру. 2019
 43 1
Форуми
Відгуки про сервіс ‹Кабанчик› » Гарантії сервісу
Сайт

Сам з Криму, знімаю квартиру. Домовилися з господинею відремонтувати ванну в рахунок квартплати.

Знайшов "фахівця" на кабанчика по реставрації ванн. Вибрав його сам, тому що він в топі і все хороші відгуки, досвід роботи більше 15 років.
Начебто має бути все добре, він зробив ванну, залив акрилом і ми попрощалися. Закрили завдання, залишили відгуки одне одному гарні.

Але через добу коли акрил добре підсох і ми заглянули ванну, побачили що по центру ванни "озеро з берегами". Акрилу не вистачає в центрі, є різні точки по ванні, є інші до косяки.

Така робота для людини з більш 15 річним досвідом не простітелен. Я не задоволений роботою.

І тепер, в рамках проекту кабанчика

1. у мене немає можливості змінити відгук або написати ще один додатковий через час
  2. оскаржити угоду і компенсувати збиток

По второму пункту - нечего Вам оспаривать. Никакой "сделки" не было, было просто сводничество посредством кабанчика. Нет договора - нет ущерба.

По первому пункту - это криворукость\мозгость сотрудников кабанчика. Горбатого - могила исправит. Нужна алтернатива и забыть про хрюню.