Жаль что те кто нуждается в заработке натыкаются на такое идиотство

Опубліковано Maria (исполнитель) 05 лют. 2019
 41 2
Форуми
Відгуки про сервіс ‹Кабанчик› » Обман : Шахрайство : Мошенничество
Сайт

Багато хто був і є студентом! Тому коли мені порадили кабанчик для пошуку роботи я дуже зраділа.

Роботи я не боюся і чесно працювала (прибирання квартир).
Я згодна з усіма відгуками про кабанчика де говорять про те що у нього відношення до виконавців як до рабів. Сайт тільки і знімає комісію за все що можна.

Прибирати приходилося різне і по об’ємах роботи також.
Були випадки коли замовників не оплачували повну ціну і платили скільки вважали за потрібне вже після зробленого або коли вже берешся за виконання.
Наприклад в завданні вказана прибирання квартири 50 кв метрів, а приходиш а там 170 кв метрів. І то генеральне прибирання за 500грн (зі своїми миючими засобами і тряпками і комісією сайту яка зараз не менше 20% шоб хоч якісь завдання приходили). Подумайте що то за заробітки?

Я поставила 10% і кабанчик мене через місяць заблокував хоча я вже не працювала і не брала завдання.
Аж смішно бо прокоментували, що я уникаю комісії. Шановні в в своєму розумі?
Сподіваюся що рано чи пізно ви відповісте все?
Шкода, що ті хто потребує заробіток натикаються на таке ідіотство.

Жахливий сервіс! З замовників не беруть ніякої інформації! У разі шахрайства замовником, скасування замовлення, на кабанчика підтримка вам ніяк не допоможе.
Мені прямим текстом служба підтримки сайту написала, що вони не перевіряють замовлення. І при патової ситуації для кабанчика відправляють читати їх правила.

Служба підтримки мені написала

Здравствуйте, очень жаль, что произошла такая ситуация. Мы советуем нашим пользователям выполнять заказы через Безопасную сделку или хотя бы подписывать расписку, если заказ на крупную сумму.

Нічого не відправляйте замовникам без 100% передоплати. Вам ніхто не допоможе !!! Сервіс кабанчик не рекомендую !!!

1. Опубліковані ціни і, відповідно (Безпечна угода) - це фікція. У більшості випадків, ціна визначається після спілкування.
  2. Безпечна угода не передбачає оплати частинами або гарантованого платежу до початку виконання робіт.
  3. Яка розписка?

Помимо мошеннических схем, кабанчик сидит в луже с рассмотрением спорных моментов.
Недавно имел "удовольствие" связаться с недобросовестным заказчиком, потеряв время и деньги.
На кабанчике стали удалять мои отзывы, а негативный другой стороны - неприкосновенен.
Перед этим мне звонил оператор и словами заказчика пытался читать морали.
В чате - на мой вопрос почему служба поддержки от меня требует доказательства, а не от заказчика - работники кабанчика отвечали в стиле

• "заказчику нет смысла обманывать",
  • "это же вы подавали жалобу, вы и подтверждайте"
  • "подтверждает сторона на которую подана жалоба"
  • "если жалоба через почту то надо подтверждать, а в чате и по телефону нет"…

После долгой переписки оператор кабанчика таки выдал сакральную тайну о том что заказчики платят вам деньги, а вы живете за их счет. Оператор написал что вопрос решен и доступ к чату мне закрыли…