Багато хто був і є студентом! Тому коли мені порадили кабанчик для пошуку роботи я дуже зраділа.
Роботи я не боюся і чесно працювала (прибирання квартир).
Я згодна з усіма відгуками про кабанчика де говорять про те що у нього відношення до виконавців як до рабів. Сайт тільки і знімає комісію за все що можна.
Прибирати приходилося різне і по об’ємах роботи також.
Були випадки коли замовників не оплачували повну ціну і платили скільки вважали за потрібне вже після зробленого або коли вже берешся за виконання.
Наприклад в завданні вказана прибирання квартири 50 кв метрів, а приходиш а там 170 кв метрів. І то генеральне прибирання за 500грн (зі своїми миючими засобами і тряпками і комісією сайту яка зараз не менше 20% шоб хоч якісь завдання приходили). Подумайте що то за заробітки?
Я поставила 10% і кабанчик мене через місяць заблокував хоча я вже не працювала і не брала завдання.
Аж смішно бо прокоментували, що я уникаю комісії. Шановні в в своєму розумі?
Сподіваюся що рано чи пізно ви відповісте все?
Шкода, що ті хто потребує заробіток натикаються на таке ідіотство.
- Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишати коментарі
- 19 переглядів
Жахливий сервіс, не рекомендую
Жахливий сервіс! З замовників не беруть ніякої інформації! У разі шахрайства замовником, скасування замовлення, на кабанчика підтримка вам ніяк не допоможе.
Мені прямим текстом служба підтримки сайту написала, що вони не перевіряють замовлення. І при патової ситуації для кабанчика відправляють читати їх правила.
Служба підтримки мені написала
Нічого не відправляйте замовникам без 100% передоплати. Вам ніхто не допоможе !!! Сервіс кабанчик не рекомендую !!!
Помимо мошеннических схем, кабанчик…
Помимо мошеннических схем, кабанчик сидит в луже с рассмотрением спорных моментов.
Недавно имел "удовольствие" связаться с недобросовестным заказчиком, потеряв время и деньги.
На кабанчике стали удалять мои отзывы, а негативный другой стороны - неприкосновенен.
Перед этим мне звонил оператор и словами заказчика пытался читать морали.
В чате - на мой вопрос почему служба поддержки от меня требует доказательства, а не от заказчика - работники кабанчика отвечали в стиле
После долгой переписки оператор кабанчика таки выдал сакральную тайну о том что заказчики платят вам деньги, а вы живете за их счет. Оператор написал что вопрос решен и доступ к чату мне закрыли…