Проблеми із майстрами та сервісом. Плюс тільки один що він є.

Опубликовано Гость (замовник) 16 мар. 2026
 14
Форумы
Отзывы о сервисе ‹Кабанчик› » Просто честные отзывы
Сайт

Сама задумка портала Кабанчик - чудова, але якісь реалізації та підбір майстів засмучує. Ціни які автоматично пропонує кабанчик - взагалі не ті на які претендує майстер. Чого не писати ті які є в реальності?

Я не фахівець, подивився що пропонує сервіс і додав ще 20% А зателефонував один унікал, який забажав 1100 доларів за роботу, яку Кабанчик оцінив в 250 у.е, а я написав об'яві 300 у.е.

Стосовно підбору майстрів - в мене було 1150 переглядів, об'ява висіла більше 8 місяців. Я направляв декілька запитів майстрам самостійно, через запропонувати роботу - ноль реакції, навіть відмови не було. Це так має працювати сервіс? За цей час телефонували рукожопи, якісь дивні "майстри" які на замер приходили навіть без рулетки, та оцей майстер-міліонер.
Випадково знайшовся майстер, що живе поряд, тому і погодився. В принципі - це є заслугою сервіса, але ж 8 місяців шукати майстра!

Підсумовуємо: без Кабанчика я би не найшов майстра, але і із Кабанчиком це було не дуже приємно та зручно.
Сервіс раджу, якщо немає крайніх термінів, немає часу або бажання шукати наполегливо на інших ресурсах чи по знайомим.
Плюс тільки один і то під питанням, що є площадка де можна розмістити об'яву про потрібну роботу чи послугу. 2. приходять нагадування запропонувати більше суму та продовжити об'яву.
Мінусів багато

1. немає відповідальності майстів за відмову на пропозицію - ти пишеш, а він ігнорує без відповіді.
  2. немає відповідальності майстів за пропозицію не по фаху. Ти відмовляєшся, а він собі йде із думкою - не вдалося лоха розвести.
  3. невідповідність реальної ціни до цін на сайті. Ті майстри які наче були готові виконувати роботу хотіли у 2-3 рази більше, ніж рахує кабанчик.