Був нормальний сервіс. Раніше користувалася послугами компанії «кабанчик», але за останній рік дуже зіпсувався сервіс. І винуватці цього - керівники сайту, які допускають шахраїв до свого сервісу.
Немає жодних гарантій, що роботу майстер виконає достойно. Захистити вас і ваші права і гроші ніхто не зможе.
Полагодили кран, а він потік через день - ваші проблеми. Гроші (і не малі) заплатили і шукайте майстра як вітру в полі. Ніхто вам нічого не винен і ви самі звернулись на цей сайт. Просто прийміть це, бо це факт.
Ще останнім часом двічі натикалася на ситуацію, коли в заявці зазначене одне імʼя, а приходить виконувати роботу інша людина (і по фото і за іменем).
І мені, відверто, все одно як виглядає майстер, але хто саме буде відповідальним за роботу? Петро чи Володимир?
Ви навіть не знаєте імені того, кого впускаєте до себе в дім. Це, відверто, дивно. І за немалі гроші.
Ще й з гігієною проблеми великі. На порозі вже розумієш, що від майстра такий запах і у такому сумному вигляді, що вичікує кожну хвилину того замовлення, як покарання якогось. А потім пів дня прибираєш за ним. Подобається таке ставлення? Мені не дуже.
Звертатися більше не буду. І знайомим не раджу) Багато шахраїв серед «майстрів». Обʼєктивно, гірший сервіс з пошуку майстрів.
- Войдите или зарегистрируйтесь чтобы оставлять комментарии
Тупа дошка оголошень, яка…
Тупа дошка оголошень, яка видає себе за "сервіс". Жалюгідні, видаляють правдиві відгуки, всіляко накручують позитивні, за шахраями не слідкують, натомість переслідують і гноблять нормальних людей. Дно повне.