«Кабанчик» обʼєктивно, гірший сервіс з пошуку майстрів. Не раджу. Немає жодних гарантій, Багато шахраїв серед майстрів…

Опубликовано Ірина (заказчик) 28 апр. 2025
 1
Форумы
Отзывы о сервисе ‹Кабанчик› » Жалобы и отрицательные отзывы
Сайт

Був нормальний сервіс. Раніше користувалася послугами компанії «кабанчик», але за останній рік дуже зіпсувався сервіс. І винуватці цього - керівники сайту, які допускають шахраїв до свого сервісу.
Немає жодних гарантій, що роботу майстер виконає достойно. Захистити вас і ваші права і гроші ніхто не зможе.

Полагодили кран, а він потік через день - ваші проблеми. Гроші (і не малі) заплатили і шукайте майстра як вітру в полі. Ніхто вам нічого не винен і ви самі звернулись на цей сайт. Просто прийміть це, бо це факт.

Ще останнім часом двічі натикалася на ситуацію, коли в заявці зазначене одне імʼя, а приходить виконувати роботу інша людина (і по фото і за іменем).
І мені, відверто, все одно як виглядає майстер, але хто саме буде відповідальним за роботу? Петро чи Володимир?
Ви навіть не знаєте імені того, кого впускаєте до себе в дім. Це, відверто, дивно. І за немалі гроші.

Ще й з гігієною проблеми великі. На порозі вже розумієш, що від майстра такий запах і у такому сумному вигляді, що вичікує кожну хвилину того замовлення, як покарання якогось. А потім пів дня прибираєш за ним. Подобається таке ставлення? Мені не дуже.

Звертатися більше не буду. І знайомим не раджу) Багато шахраїв серед «майстрів». Обʼєктивно, гірший сервіс з пошуку майстрів.

Тупа дошка оголошень, яка видає себе за "сервіс". Жалюгідні, видаляють правдиві відгуки, всіляко накручують позитивні, за шахраями не слідкують, натомість переслідують і гноблять нормальних людей. Дно повне.