Проблемы, с проделанной работой 'вылезли' уже после закрытия заказа и оценки подрядчика с кабанчика.

Опубликовано Anastasiia Klymenko (заказчик) 15 фев. 2022
 25 3
Форумы
Отзывы о сервисе ‹Кабанчик› » Гарантии сервиса
Сайт

Проблемы, с проделанной работой 'вылезли' уже после закрытия заказа и оценки подрядчика с кабанчика. Я оставила заявку в службе поддержки кабанчика, мне не ответили.

В итоге недобросовестный ремонтник получил свои 5 звёзд на кабанчике и продолжает брать заказы.

Чтоб не попадать в подобные ситуации больше точно не буду никого нанимать с этого сервиса. Никто там не следит за качеством работы людей.

Я викликав сантехніка через слабкий напір гарячої води. Купив новий змішувач і шланги за 1400 грн, виконавець все встановив за годину, і я заплатив 600 грн.
Через 5 хвилин після його відходу почала протікати вода. Сантехнік пообіцяв виправити, але не прийшов.
Скаржився в службу підтримки, але реакції не було. У підсумку — робота неякісна, гроші витрачені, а ми залишилися з побутовими незручностями. Вихід — шукати і оплачувати майстра через знайомих або інший сайт і забути про цей негативний досвід.

(ответ на "Я викликав сантехніка через…")

У мене схоже. Протікав унітаз. Майстер прийшов, щось зробив, готово, перевірити не можна, герметик не застиг, на наступний день перевірила, все як і було до ремонту, тече ще більше.
Далі майстер обіцяв прийти і брав інші замовлення. Замовлення попросив закрити, бо обіцяв що зробив і проблем не буде, щоб я не забула закрити, а я і попалась, бо користувалася сервісом вперше. Не рекомендую.

Сам сайт удобный и простой в пользовании , по сервису сайта предложений у меня нет. Но после работы мастера кабанчика бывает что по началу все ок, но например через неделю, что то нужно подправить или вообще переделать, или вообще всплыла проблема по его работе, а до исполнителя уже не дозваться.