Ці буду я калі-небудзь яшчэ звяртацца да кабанчыка рэкамендаваць гэты сэрвіс сябрам і знаёмым? Канечне не!

Карыстальнік Denis A
Форумы
Водгукі аб сэрвісе ‹Кабанчык› » Скаргі і адмоўныя водгукі
Сайт
Горад
Нумар задачы
Спасылкі

Найкращий сервіс…? Що ж. Звернулась до "найкращого" сервісу по допомогу. Дуже розраховувала на допомогу. Гроші внесла (200 грн).
Знайшла спеціаліста. Попросила його виконати завдання - продзвонити 20 номерів.

Вибрала Антона. Чекаю. 1 день… немає виконаного завдання. Телефоную - Антон не бере трубку. 2 день… немає виконаного завдання… - телефоную, спеціаліст не бере трубку.
Коли він не вийшов на зв'язок і на 3 день мені довелося шукати нового фахівця, який зможе виконати роботу. Змінила спеціаліста.

Але потім вже сама виконала своє завдання і вирішила відмінити замовлення. Пишу на підтримку - повернете кошти? - відповідь - так, чекайте.
Прочекала тиждень - приходить лист - ми отримали інформацію від спеціаліста і прийняли рішення кошти відправити йому.! ЦЕ просто жесть!

Написала відгук на свого спеціаліста, отримую від нього зворотній відгук - що я хотіла його кинути на кошти!

Кабанчік, якщо б ви були найкращими, таких жахливих моментів би не було під час співробітництва із вами.

1. Я не отримала виконаного завдання і втратила час;
  2. Мене образили, назвавши ні за що ні про що "шахрайкою";
  3. Я втратила кошти!

Під кінець нашої переписки з "підтримкою" отримала лист - спеціаліст відправить Вам виконане завдання. Очікуйте.
Звісно, мені вже це виконане завдання до одного місця. Але якщо я заплатила 200 грн., я вважаю, що я маю отримати виконане завдання.

Інакше - КАБАНЧИК - ти підтримуєш ШАХРАЇВ! і допомогаєш їм красти у нормальних,чесних людей.
"БЕЗОПАСНАЯ сделка" - я вважала, що ця функція справді допоможе мені отримати виконане завдання і тільки після цього відправить кошти на виконавця.
Кабанчік, я все ще чекаю на виконане завдання та на справедливість у цій ситуації з вашої сторони.

Чи буду я коли-небудь ще звертатись по допомогу до Кабанчика чи рекомендувати цей сервіс друзям і знайомим? Звісно ні!