Ці буду я калі-небудзь яшчэ звяртацца да кабанчыка рэкамендаваць гэты сэрвіс сябрам і знаёмым? Канечне не!

Апублікавана Ольга Кавецкая (замовникКиїв) 03 сакавік. 2021
 38
Форумы
Водгукі аб сэрвісе ‹Кабанчык› » Скаргі і адмоўныя водгукі
Сайт
Нумар задачы
Спасылкі

Найкращий сервіс…? Що ж. Звернулась до "найкращого" сервісу по допомогу. Дуже розраховувала на допомогу. Гроші внесла (200 грн).
Знайшла спеціаліста. Попросила його виконати завдання - продзвонити 20 номерів.

Вибрала Антона. Чекаю. 1 день… немає виконаного завдання. Телефоную - Антон не бере трубку. 2 день… немає виконаного завдання… - телефоную, спеціаліст не бере трубку.
Коли він не вийшов на зв'язок і на 3 день мені довелося шукати нового фахівця, який зможе виконати роботу. Змінила спеціаліста.

Але потім вже сама виконала своє завдання і вирішила відмінити замовлення. Пишу на підтримку - повернете кошти? - відповідь - так, чекайте.
Прочекала тиждень - приходить лист - ми отримали інформацію від спеціаліста і прийняли рішення кошти відправити йому.! ЦЕ просто жесть!

Написала відгук на свого спеціаліста, отримую від нього зворотній відгук - що я хотіла його кинути на кошти!

Кабанчік, якщо б ви були найкращими, таких жахливих моментів би не було під час співробітництва із вами.

1. Я не отримала виконаного завдання і втратила час;
  2. Мене образили, назвавши ні за що ні про що "шахрайкою";
  3. Я втратила кошти!

Під кінець нашої переписки з "підтримкою" отримала лист - спеціаліст відправить Вам виконане завдання. Очікуйте.
Звісно, мені вже це виконане завдання до одного місця. Але якщо я заплатила 200 грн., я вважаю, що я маю отримати виконане завдання.

Інакше - КАБАНЧИК - ти підтримуєш ШАХРАЇВ! і допомогаєш їм красти у нормальних,чесних людей.
"БЕЗОПАСНАЯ сделка" - я вважала, що ця функція справді допоможе мені отримати виконане завдання і тільки після цього відправить кошти на виконавця.
Кабанчік, я все ще чекаю на виконане завдання та на справедливість у цій ситуації з вашої сторони.

Чи буду я коли-небудь ще звертатись по допомогу до Кабанчика чи рекомендувати цей сервіс друзям і знайомим? Звісно ні!