Форумы
Водгукі аб сэрвісе ‹Кабанчык› » Падкласці свінню
Сайт
3 рази замовив послугу, 2 рази тупо неадекватні і безвідповідальнв виконавці! Думаю просто ви їх не контролюєте і немає жодної відповідальності за їхні проїоби.
Ви тупо зводите замовника з виконавцем і вам похуї шо і як, навіть якщо людина тупо неадекват. А так не піде.
Ви не можете гарантувати ніякого якості послуг, оскільки крім паспорта знати не знаєте пропонованого вами виконавця. А в разі косяків можете тільки поспівчувати і "покарати" його.
І нахрен мені його самопочуття? Мене моє цікавить! Тому нафіг видаляю ваше додаток…
Не однократно на кабанчике…
Не однократно на кабанчике при размещении заявки отзывались исполнители мошенники и требовали хоть какие то деньги сбросить на перед. Так же, большинство, не кидал, так называемых трудяг нижайшего пошиба и при малейшей возможности исчезают прихватив материал, а за частую и что под руку подвернётся.
Обходите стороной этот ресурс. Рай кидал и мошенников.
Підсовують з "гарантією" незнайомих їм людей…
Це ви розібралися (або знали) що кабанчик це просто паркан на якому вони клеять об'яви з чужими телефонами.
А спочатку сервіс був розрахований (в першу чергу) на "блондинок" і "чайників", які думали, що "метнись кабанчиком" це така фірма (з філіями)) з тисячею "перевірених" співробітників робота яких, естессвенно, "гарантована" фірмȮй .
Я десь в Інеті бачив, дамочки писали типу - "відкрийте пож. філію вашої фірми в нашому місті", а ці прохіндеі відповідали типу "плануємо".
Ну і щас продовжують "гарантувати" (до моменту списання комісії) взагалі незнайомих їм людей у яких вони (полуобманом) "витягли" дані паспортна, mail, і телефон.
Правда, трохи що, одразу звалюють. важко словіть…
Мало того, якщо у вас немає передоплати замовлення, спочатку
Один чел берёт на день 20… (in reply to "Подсовывают с "гарантией" незнакомых им людей…")
Один чел берёт на день 20 заказов. То есть посредник. И таких много.